Om IT Girls
 

Det finns ingen annan bransch som är så föränderlig och där det händer så mycket som inom IT branschen. Så frågan är varför vi fortfarande är så få kvinnor i IT branschen? En bransch som styr vår värld i så stor utsträckning måste representera alla, både kvinnor och män. I en satsning att göra IT-branschen mer jämlik presenterar Brightvision stolt IT Girls, ett nätverk som skapar trevliga events med syfte att inspirera fler kvinnor till IT-branschen. Välkommen!

 

 
Event på G
 

Vi har en härlig och händelserik höst på ingång och vi hoppas att ni är lika taggade på kommande IT Girls event som vi är. Först ut i höst är vår afterwork & grillkväll den 6 september med inspirationsföreläsning tillsammans med Anna Nilsson på Splunk. Anna kommer att berätta om hur det är att göra karriär som kvinna i den hittills mansdominerade IT-branschen. Anmäl dig kostnadsfritt och läs mer om eventet här. Hoppas vi ses! 

 

 
Att jobba på Brightvision
 

Vi som jobbar på Brightvision strävar efter mångfald på vår arbetsplats. En jämn fördelning mellan män och kvinnor är viktig för oss då det bidrar till en högre kvalitet i såväl kundleveranser som i trivsel och kultur. Vi som jobbar här tycker själva att vi har en härlig arbetsplats – "skön atmosfär" och "trevligt bemötande" är vanliga kommentarer från våra besökare. Dessutom har vi superfina lokaler och gott om AW:s. Välkommen att hälsa på oss så får du se!