3 skäl till att välja SharpSpring som Marketing Automation-system

Matilda Nilsson • 7 Jun, 2019

Jakten på rätt Marketing Automation System

I takt med att allt fler inser fördelarna med Marketing Automation, har marknaden för olika MA-system praktiskt taget exploderat. Idag finns det närmare 300 olika system och det är därmed inte konstigt att konsumenterna lämnas med viss beslutsångest när det kommer till att välja rätt. Särskilt inte med tanke på att ett felsteg både kan bli en dyr och tidskrävande historia. 

Genom åren har vi på Brightvision provat ett antal olika Marketing Automation-system. Ett av våra favoritsystem är SharpSpring. SharpSpring erbjuder ett av marknadens mest flexibla fullservice-system, med alla funktioner du behöver för att förena och automatisera dina sälj- och marknadsföringsprocesser. Utöver ett heltäckande CRM-system inkluderar SharpSpring även möjligheten att skapa konverterande landningssidor, säljande nyhetsbrev samt kontaktsegmentering och workflows. SharpSpring gör det enkelt att jämföra data och skapar en tydlig helhetsbild av ROI och slutgiltiga kampanjresultat.


Nedan listar vi 3 skäl till att välja SharpSpring som Marketing Automation-system:


1. Lätt att använda

En av anledningarna till att SharpSpring är ett av våra favoritsystem är för att det är så pass lätt att använda. Vi vet att du inte har obegränsat med timmar över för att lära dig ett nytt system – och även om du hade det är vi säkra på att du kan komma på bättre sätt att spendera dem. Utöver användarvänlighet erbjuder SharpSpring engagerad support, där servicen både är snabb och tillgänglig. Dessutom finns det ett virtuellt klassrum med pedagogiska videoinstruktioner, så att du slipper räkna ut saker på egen hand.

 

2. Månadskontrakt

Ytterligare en sak som vi värdesätter med SharpSpring är det faktum att de erbjuder månadskontrakt, vilket innebär nämligen att du enkelt kan testa systemet utan att behöva tänka på långsiktiga förbindelser. Det i sin tur är något som uppskattas i marknadsföringsvärlden, där kunder kan skifta från en dag till en annan och möjligheten att jobba agilt är avgörande.  

 

3. Prisvärt men kraftfullt

Den tredje anledningen till att vi gillar SharpSpring är för att priset är oslagbart. Beroende på vilken prisstruktur du väljer är kostnaden för en SharpSpring-licens vanligen mindre än en tredjedel jämfört med flera konkurrerande MA-plattformar. Trots det är SharpSpring tillräckligt kraftfullt för att vara betrott av tusentals företag över hela världen. Detta gör SharpSpring till det perfekta systemet både för småföretag med begränsad marknadsföringsbudget och för större företag, som är redo att ta Lead Generation till nästa nivå.

 

Några av funktionerna du hittar i SharpSpring:

 

Sharp-list 

 

Certifierad Platinum-partner

Vi på Brightvision är mycket glada över att ha tilldelats SharpSprings Platinum Certificate. Att vi är platina-certifierade innebär att vi har bevisat oss besitta utmärkt kompetens inom Marketing Automation. Certifieringen visar också att kan hjälpa våra kunder att generera kvalificerade leads och optimera avkastningen på marknadsföringskampanjer, något som vi är väldigt stolta över.

Sharpspring_platinum

 

Vill du veta mer om SharpSpring och Marketing Automation?

I vårt webinar "Jakten på rätt Marketing Automation-system" tittar vi närmare på SharpSpring och delar med oss av våra lärdomar gällande Marketing Automation. Du hittar webinaret här!

webinar_mockup_eng

Självklart är du även välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!

BOKA WEBBMÖTE

Recent Posts

Want to know more? Get in touch!