HubSpot-gold-partner

Experter på HubSpot. Endast för B2B-techföretag. 


Som certifierad HubSpot Gold Partner har vi hjälpt flertalet kunder inom B2B-tech att implementera och maximera sina HubSpot-insatser. Oavsett om det gäller marknadsföring, sälj eller service i HubSpot så hjälper vi er att konfigurera och utnyttja systemet med målet att öka er försäljning. Intresserad av vår hjälp? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Hur vi kan hjälpa dig med marknadsföring, försäljning & service i HubSpot

HubSpot support – Få hjälp direkt utan bindningstid

Vårt team av certifierade HubSpot-experter kan hjälpa dig att lösa tekniska problem, genomföra designuppdateringar eller andra justeringar som behövs. Du betalar endast för timmarna du använder. Vi ger dig direktkontakt med våra utvecklare, inbound specialister och designers som löser ert problem inom 24 timmar, måndag till fredag 8.00-17.00. Läs mer om denna tjänst här.

Uppsättning & konfigurering

Du behöver inte vara utvecklare för att skapa och konfigurera ditt system, du behöver bara oss. Brightvision tillhandahåller allt från DKIM/DNS-inställningar, till att skapa integrationer, till script och UTM-taggar, till design av landningssidor och email och uppsättning av workflows. 

Utbildning & workshops

Med vår skräddarsydda utbildning lär vi dig hur du behärskar er HubSpot utifrån det behov just du har. Oavsett om du är ett proffs eller en nybörjare, vägleder Brightvision dig genom djungeln av CTAs, landningssidor, formulär, deals, emails, lead scoring, workflows, segmentering, personas och mycket mer. 

Strategi & innehåll

Vi analyserar din nuvarande situation, hjälper dig med implementeringen och skapar en strategi anpassad till dina mål. Vi ser till att hjälpa dig med just det du behöver: idéer, teknisk support, innehåll etc. 

Design & mallar

Brightvision ser till att dina landningssidor, bloggar, emails, och uppdateringar i sociala medier får konverterande layouts. Allt med syftet att stärka varumärket och generera kvalificerade leads. 

Dashboards & rapportering

Att skapa rapporter i HubSpot kan vara förvirrande. Så fokusera du på ditt företag, så skapar vi rapporterna som just du behöver.

 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig