Nyhet: Nu blir vi specialister på account based marketing och programmatisk annonsering

Jakob Löwenbrand • 10 Oct, 2018

paid


Account based marketing (ABM) har tagit B2B-världen med storm – och resultaten talar för sig själva. 60% av företag som använt sig av ABM i ett
år såg sin omsättning växa med 10%, medan 19% rapporterade en ökning med hela 30% (eWeek). Därför satsar vi nu på account based marketing och programmatisk annonsering. Som en del av vår nya satsning har vi rekryterat två nya talanger, båda specialister inom dessa områden.


Läs mer om hur du kan spendera din marknadsföringsbudget smartare nedan.

Account based marketing: Skapa riktade kampanjer mot specifika företag och nå rätt beslutsfattare

Account based marketing (ABM) är en populär strategi som används främst inom B2B marknadsföring. Den innebär att man fokuserar på en tydligt definierad målgrupp som består av specifika företag du vill nå. Vi skapar sedan kampanjer med budskap och erbjudanden som är anpassade efter just deras behov.  

Vi använder oss av IP-styrd och programmatisk annonsering för att garantera att vi når rätt personer. IP-styrd annonsering som låter oss visa annonser till specifika adresser, byggnader och till och med kontor. Detta resulterar i att vi kan nå rätt företag och rätt personer samt försäkra oss om att din budget spenderas på ett kostnadseffektivt sätt.

Marknad och sälj är äntligen överens, i en undersökning av ITSMA ansåg hela 84% att ABM levererar högre ROI än alla andra initiativ.

Bild 1. Inbound marketing vs. ABM.

ABM_Pyramid


Vårt ABM erbjudande

Med hjälp av avancerad teknik och relevanta budskap utvecklar vi annonser som är mer effektiva än traditionella metoder. I vårt ABM erbjudande ingår en projektledare samt konsult som sköter hela processen. Det betyder att vi:

  • Definierar målgrupper
  • Utvecklar skräddarsydda annonser
  • Implementerar IP-styrda kampanjer
  • Optimerar kampanjer
  • Rapporterar löpande

Vill ni se till att ligga top-of-mind hos era viktigaste kunder? Varför inte boka in ett möte med vår specialist så hjälper vi er besvara den frågan. Ring oss på +46 (0) 31 711 63 20 eller maila sales@brightvision.com.

Programmatisk annonsering: Driv trafik på ett effektivt sätt och spendera din budget smartare

Programmatisk annonsering är en viktig del av annonseringen i digitala kanaler. Syftet är att kunna driva trafik till specifika destinationer i en kontrollerad och mätbar miljö. Vare sig det handlar om att driva trafik till en eBok, whitepaper, webinar eller ett event, ser vi till att skapa kostnadseffektiva lead generation kampanjer som når rätt målgrupp och skapar bästa tänkbara resultat.

Digital annonsering blir allt smartare och 2019 uppskattas 50% av all annonsering bestå av programmatiska annonser. Programmatisk annonsering är baserat på automatisk budgivning på annonsutrymme i realtid. Smarta algoritmer gör det sedan möjlighet att visa en annons till en viss kund, i ett visst sammanhang. Det betyder att man kan leverera relevanta annonser, till rätt personer just i det ögonblicket de är som mest engagerade.

Vårt erbjudande för programmatisk annonsering

Med hjälp av världsledande teknik, skräddarsydda metoder och kontinuerlig optimering skapar vi effektiva kampanjer genom programmatisk annonsering. I vårt erbjudande ingår en projektledare samt en specialist på programmatisk annonsering som sköter hela processen. Det betyder att vi:

  • Definierar målgrupper
  • Utvecklar annonsstrategin
  • Producerar content
  • Optimerar kampanjer
  • Rapporterar löpande

Vill du veta mer om hur du kan använda account based marketing eller programmatisk annonsering som en del av din marknadsföringsstrategi?

Boka ett kostnadsfritt möte med vår specialist

Prenumerera på vår blog