Vi expanderar: Skapa nya affärsmöjligheter på Benelux-marknaden

Christine Källström • 10 Oct, 2018

benelux


Nytt för i år är att Brightvision expanderar sin verksamhet till Benelux. Det innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder samma kvalitetssäkring och processer även för kampanjer som riktar sig mot den holländska och belgiska marknaden
.

Kundbehoven är vår prioritering

Många kunder uppskattar att de kan använda oss som leverantör i hela Norden för tjänster inom försäljning och marknadsföring. Att ha en och samma leverantör innebär att företag kan minska administrationskostnader samt att de undviker upprepning av tidskrävande uppstarter. Många av våra kunder har ett behov av att även bearbeta Benelux-marknaden, och vi har därför valt att fokusera på Holland och Belgien som de första icke-nordiska marknaderna.

Vår ambition för de kommande åren är att bredda vårt erbjudande och ge våra kunder samma upplägg med native speaking konsulter mot fler europeiska marknader.

Träffa vår nya Benelux-konsult

Vår konsult för Benelux har en gedigen bakgrund inom både försäljning, projektledning och har många års erfarenhet inom IT-branschen. Han är något så unikt som en holländare som förutom engelska och holländska även pratar flytande svenska då han bott i Sverige i 10 år. Han känner Benelux-marknaden väl och kan tryggt leda våra kunder genom processen att etablera sig på marknaden.

 

Vill ni öppna dörren till marknaden i Benelux? Hör av er så diskuterar vi hur vi kan hjälpa er att generera leads i Benelux.

Kontakta Christine Källström, Group Manager, på +46 701 488799 eller maila christine.kallstrom@brightvision.com för mer information.

 

 

Prenumerera på vår blog